SİOVA K
|
GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W |
|
Toplam Azot (N) : % 3 |
|
Üre Azotu (NH2-N) : % 3 |
|
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : % 25 |
KULLANMA TALİMATI
|
|
||
|
KULLANIM ALANI |
KULLANIM ŞEKLİ VE MİKTARI |
|
|
Sebzeler |
Domates, Hıyar, Biber, Patlıcan, Kabak, Fasulye, Bezelye, Marul vs: Meyve dönem başlangıcından hasat sonuna kadar 100 litre suya 100-200 ml - 152-304 g/da dozunda 2-6 uygulama önerilir. |
|
|
Çilek |
Çiçek öncesi, sonrası 15 gün ara ile 100 litre suya 200-300 ml - 304-456 g /da dozunda 1-2 uygulama önerilir. |
|
|
Kesme Çiçekçilik |
Yapraklanma dönemi ve sonrası 100 litre suya 150-250 ml - 228-380 g/da dozunda 1-2 uygulama önerilir. |
|
|
Elma, Kiraz, Vişne, Badem, Armut, Zeytin |
Meyve bağlama, büyümesi ve hasat öncesine kadar 100 litre suya 150-200 ml - 228-304 g/da dozunda 2-3 uygulama önerilir. |
|
|
Fındık |
Çiçek öncesi, bıyık atma ve iç bağlama döneminde 100 litre suya 200-300 ml - 304-456 g/da dozunda 2-3 uygulama önerilir. |
|
|
Narenciye |
Meyve tutumu, büyümesi ve hasat öncesine kadar 100 litre suya 200-300 ml - 304-456 g/da dozunda 2-3 uygulama önerilir. |
|
|
Kayısı, Şeftali |
Meyve bağlama, büyümesi ve renklenme dönemine kadar 100 litre suya 200-300 ml - 304-456 g/da dozunda 2-3 uygulama önerilir. |
|
|
Bağ |
Meyve bağlama, büyümesi ve renk yapma dönemine kadar 100 litre suya 200-300 ml - 304-456 g/da dozunda 2-3 uygulama önerilir. |
|
|
Şeker Pancarı, Havuç |
Çapadan 15 gün sonra yeteri miktarda suya 200-250 ml - 304-380 g/da dozunda 2-3 uygulama önerilir. |
|
|
Patates |
Bitki 20-25 cm boya erişince 15 gün ara ile yeteri miktarda suya 200-250 ml - 304-380 g/da vdozunda 2-3 uygulama önerilir. |
|
|
Soğan |
Dikimden 30 gün sonra yeteri miktarda suya 150-250 ml - 228-380 g/da dozunda 2-3 uygulama önerilir. |
|
|
Kavun, Karpuz |
Kol atımından sonra 15 gün ara ile yeteri miktarda suya 200-250 ml - 304-380 g/da dozunda 2-3 uygulama önerilir. |
|
|
Pamuk |
Tarak öncesi ve sonrası 15 gün ara ile yeteri miktarda suya 200-300 ml - 304-456 g/da dozunda 1-2 uygulama önerilir. |
|
|
Ayçiçeği |
Bitki 20-25 cm boya erişince 15 gün ara ile yeteri miktarda suya 200-250 ml - 304-380 g/da dozunda 1-2 uygulama önerilir. |
|
|
Mısır |
Bitki 30-40 cm olunca ve tepe püskülü çıktığında yeteri miktarda suya 200-250 ml - 304-380 g/da dozunda 1-2 uygulama önerilir. |
|
|
Mercimek |
Gelişim dönemi boyunca yeteri miktarda suya 150-250 ml - 228-380 g/da dozunda 1-2 uygulama önerilir. |
|
|
Hububat, Buğday, Arpa, Çeltik |
Kardeşlenme dönemi ve sonrası 15 gün ara ile yeteri miktarda suya 200-250 ml - 304-380 g/da dozunda 1-2 uygulama önerilir. |
|